xoves, 11 de xuño de 2020

ESTOFADO DE PUNTOS

HOXE IMOS COCIÑAR: ESTOFADO DE PUNTOS.
 Unha rica receita de Hervé Tullet.

E PARA QUE ESTA RECEITA CHE SAIA PERFECTA, NECESITAS SEGUIR MOI ATENTAMENTE AS INSTRUCIÓNS E AÑADIR TÓDOLOS INGREDIENTES:


   

1º DEBUXA NO BORDE DO PRATO UN CÍRCULO VERMELLO, OUTRO AMARELO E OUTRO AZUL.

2ºLOGO, CERCA DO BORDE DO PRATO DEBUXA:
     
o   DOCE PUNTOS AMARELOS
o   DOCE PUNTOS VERMELLOS
o   DOCE PUNTOS AZUIS

  3º REPITE ESTA MESMA SERIE DE PUNTOS, PERO AGORA NO CENTRO DO PLATO.

-   4º AGORA CUNHA LIÑA TES QUE UNIR OS PUNTOS DO BORDE DO PRATO COS DO CENTRO QUE SEXAN DA MESMA COR (amarelo con amarelo, vermello con vermello e azul con azul)

-    5º PARA REMATAR DEBUXA UN CÍRCULO AO REDOR DE CADA UN DOS PUNTOS, DA MESMA COR E....

A COMER!!!!!!!!!!!🍜🍜🍗🍕🍣🍳


Ningún comentario: