HOXE IMOS COCIÑAR: ESTOFADO DE PUNTOS.
Unha rica receita de
Hervé Tullet.
E PARA QUE ESTA RECEITA CHE SAIA PERFECTA, NECESITAS SEGUIR MOI ATENTAMENTE AS INSTRUCIÓNS E AÑADIR TÓDOLOS INGREDIENTES:
E PARA QUE ESTA RECEITA CHE SAIA PERFECTA, NECESITAS SEGUIR MOI ATENTAMENTE AS INSTRUCIÓNS E AÑADIR TÓDOLOS INGREDIENTES:
1º DEBUXA NO BORDE DO PRATO UN CÍRCULO VERMELLO,
OUTRO AMARELO E OUTRO AZUL.
2ºLOGO, CERCA DO BORDE DO PRATO DEBUXA:
o
DOCE PUNTOS AMARELOS
o
DOCE PUNTOS VERMELLOS
o
DOCE PUNTOS AZUIS
3º REPITE ESTA MESMA SERIE DE PUNTOS, PERO AGORA NO
CENTRO DO PLATO.
- 4º AGORA CUNHA LIÑA TES QUE UNIR OS PUNTOS DO
BORDE DO PRATO COS DO CENTRO QUE SEXAN DA MESMA COR (amarelo con amarelo,
vermello con vermello e azul con azul)
- 5º PARA REMATAR DEBUXA UN CÍRCULO AO REDOR DE CADA
UN DOS PUNTOS, DA MESMA COR E....
Ningún comentario:
Publicar un comentario